Facebook
Flickr
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.
Az Ön kosara üres!
Kategóriák
Vendégkönyv

Nincs üzenet

Kapcsolat

Hajformázók

Hogy könnyedén elérje a kívánt hatást!

A hajformázás manapság számtalan lehetőséget nyújt ahhoz, hogy hajkoronánkat a kívánt formára változtassuk. A hajformázás tekintetében általában két klasszikus hajforma kialakítása szokott a cél lenni: a hajegyenesítés vagy simítás, vagy ellenkezőleg, a hajgöndörítés.

Ezek a termékek azok számára rendkívül hálásak, akik természetszerűleg nem rendelkeznek a kívánt hajtípussal és ezért szeretnék megkönnyíteni az ennek kialakításával járó feladatokat. Mindezeknek a termékeknek a segítségével könnyedebben elérhetjük az óhajtott ragyogóan egyenes vagy éppen göndör hatást.

Minőségi fodrászkellékekkel a lehengerlő hatásért!

Minőségi fodrászkellékekkel a lehengerlő hatásért!Minden fodrásznak érdeke, hogy olyan eredményt nyújtson, amellyel vendégei teljes mértékben meg vannak elégedve. Persze ez magától értetődő dolog, hiszen a legjobb reklám a pozitív visszajelzés, viszont a tökéletes és kifogástalan eredményhez nem elég a szaktudás, megfelelő eszközökre is szükség van. Pontosan ezért, aki csak teheti, az elérhető legjobb fodrászkellékek használatával dolgozik, ezzel is hozzájárulva mindennapi sikereihez és vendégei elégedettségéhez.

Szeretne megbízható fodrászkellékeket vásárolni otthonából, kényelmesen? Kizárólag a legjobb minőséggel tud megelégedni munkája során, és szeretné megteremteni az ehhez szükséges technikai hátteret? Ha a válasza "Igen!" az alábbi kérdésekre, akkor ajánljuk figyelmébe webshopunk széles kínálatát, hiszen nálunk fodrászkellékek sokszínű választéka várja Önt! Nálunk mindent beszerezhet, amire csak szüksége lehet!

Ha számít Önnek a minőség, a kényelem és a verhetetlen ár, akkor válasszon minket! Garantáltan nem fog csalódni!

Ha Ön nap, mint nap azzal szembesül, hogy nehézséget okoz a hajformázás, akkor feltétlenül tekintse meg a honlapunkon található kategorizált termékeket, hiszen nálunk minden fajta igényre megtalálhatja a megfelelő készítményt. A klasszikus hajegyenesítő és hajgöndörítő mellett a hagyományos zselék, gélek és habok, waxok segítségét is igénybe veheti a végleges fixálásához.

Ne legyen gondja mostantól a hajformázásra és éljen az igazán minőségi termékek nyújtotta lehetőségekkel, tekintse meg fodrászcikk webáruházunk kínálatát!

Fodrászkellékek kontykészítéshez is

Fodrászkellékek kontykészítéshez A fodrászatokban a nyár az esküvői kontyok készítésének a szezonja. Az esküvőjén minden nő szeretne a legszebb lenni, és ebbe nem csak a ruha és a virágok, hanem a szép smink és a tökéletes frizura is beletartozik. Az esküvői frizurák elkészítéséhez az esetek többségében szükség van valamilyen hajformázóra: hajvasalóra, hajsimítóra, vagy éppen hajgöndörítőre.

A kontykészítés a legtöbb esetben a haj formázásával kezdődik, és csak ezután következik a feltűzés. Ahhoz, hogy ez szép és tartós lehessen, profi fodrászkellékekre van szükség. Nálunk megtalálja a minőségi hajvasalókat, hajsimítókat, melyekkel igazán különleges és egyedi kombinációkat készíthet vendégeinek!

Gépeinket természetesen ajánljuk a hétköznapi munkára is, hiszen mint fodrász, biztos Ön is tapasztalta már, hogy akinek göndör haja van, inkább egyeneset szeretne, akinek pedig egyenes, az göndör fürtökre vágyik.

Profi fodrászkellékekért forduljon hozzánk Ön is! Webáruházunk széles választékkal várja hajfestékek és hajformázók terén is!

A tartósan egyenes haj titka

Örök probléma az emberek, és legfőképpen a nők körében, hogy soha nincsenek megelégedve saját hajukkal. Nem megfelelő számukra a textúra, az állag, a hossz, a forma vagy a típus. Mindig szeretnénk tökéletesíteni, változtatni. A hajformázás azonban veszélyes is lehet, ha nem a megfelelő kellékekkel állunk neki!

Általános tény a fodrászatban, hogy az egyenes hajú hölgyek hullámokra és göndörségre vágynak, míg göndör hajú társaik az egyenes hajat preferálnák. Mint tudjuk, egyik hatást sem egyszerű elérni, mégis a hajegyenesítés az, ami valamivel bonyolultabb folyamat. Egy minőségi hajsimító nélkül neki se álljunk! A hajegyenesítés során, mint a legtöbb hővel való kezelésnél fontos, hogy megfelelően ápoljuk előtte a hajat. Egy jó hővédő csodákra képes, ez a fodrászok varázsfegyvere, ha úgy tetszik. Természetesen a hajvasaló márkája és típusa sem mindegy, hiszen egy bóvli könnyen jelentheti a hosszú loknik végét!

Ha tehát minden fodrászkellékkel rendelkezünk, ami a tökéletesen egyenes és tartós hajhoz szükséges, már csak türelemre lesz szükség! A hajegyenesítéshez szükséges kellékeket megtalálhatja kínálatunkban, a legkiválóbb minőségben!

Minőségi fodrászkellékek egy helyen!

Minőségi fodrászkellékek egy helyen!Minden évnek megvannak a maga frizura trendjei, melyeket érdemes követni minden fodrásznak, hogy felkészülten várhassa vendégeit. Az előkészülethez hozzátartozik az is, hogy beszerezzük a szükséges fodrászkellékeket, melyek valamennyi különféle frizura elkészítéséhez elengedhetetlenek.

2017 legnagyobb frizura trendjének a félhosszú, természetes fényű-, és esésű, kicsit kócos hatású haj mondható. Ennek elkészítéséhez mindenképpen szükséges pár minőségi fodrászkellék:

  • Olló – Egyszerre lesz divatos az egyenes vég és a lazán tépett stílus is, így a hajvágó ollók mellett szükség lesz a ritkító és a tapper verziókra is.
  • Festék – Mivel a természetes árnyalatok hódítanak, ezért a mézes és homok barnák, szőkék, és vörösek mindenképpen megtalálhatóak egy jól felszerelt fodrászatban!
  • Hajformázók – Az egyik legfontosabb fodrászkelléknek számít majd idén a hajszárító és a sütővas, ugyanis az egyenes frizurák mellett a hullámos loknik lesznek a legkedveltebb megoldások!

Természetesen ezeken felül még számtalan fodrászkellék elengedhetetlen egy színvonalas fodrászatban, melyeket kedvező feltételek mellett megtalálhat kínálatunkban! Szerezzen be mindent egy helyen!

Formázás hajvasalóval!

Formázás hajvasalóval!Manapság csak a képzeletünk szab határt a hajformázás terén. Míg régen szinte csak ollók segítségére számíthattunk, manapság már megannyi termék a segítségünkre van, hogy elkészítsük a megálmodott frizurát. A technológia fejlődésével a régen hosszú időt igénybe vevő hajszárítás, hajegyenesítés ma már percek alatt elvégezhető. Hajszárítók, hajgöndörítők, hajvasalók hatalmas választékából bárki kiválaszthatja a számára ideálisat.

Sok nő rendelkezik dús, göndör hajfürtökkel, amit sokszor nem tudnak megfelelően kezelni, és esetenként túl sok időt is vesz igénybe a rendbetétele, ezért ilyenkor inkább a hajegyenesítéshez fordulnak. A hajvasaló segítségével bárki rövid idő alatt kiegyenesítheti a haját, hiszen a készülék egy adott hőfokra felmelegedve kisimítja a hullámos, göndör hajszálakat. Hajvasaló többféle kivitelben is található a hajvasaló lapok bevonatától függően. Az egyik legnépszerűbb és a hajnak legkedvezőbb a kerámia bevonatos hajvasaló, de készítenek ezen felül teflon, turmalin vagy ion bevonatú készülékeket is.

A gyors hajformázás és a haj védelmének érdekében mindig a legjobb hajvasalót válassza! Hajvasalás mellé válassza hajápolási cikkeinket is!

Hajvasalás kisokos

Hajvasalás kisokosAz egyenesre vasalt tincsek nagyon divatosak mostanában, nem csupán azért, mert rendezett, elegáns hatást keltenek, de a hajvasaló használatával sokkal puhábbak, fényesebbek is lesznek! A haj azonban egy idő után megsínyli az állandó, magas hőmérsékletet, ezért a hajvasalót csak megfontoltan szabad használni!

Mindig fújjuk be a tincseket hajápoló, hővédő készítménnyel, mielőtt nekiállunk hajat vasalni! Válasszunk olyan hajvasalót, amin beállítható az ideális hőfok, illetve nem melegszik túl a készülék! Már a 160 fok is ideális a haj vasalásához, de arra figyelni kell, hogy 220 fok fölé ne menjünk!

A kerámialapos hajvasalók előnye, hogy nem száll tőlük a haj, az ionizációs lapok pedig olyan anyaggal vannak bevonva, ami védi a hajszálakat. Érdemes határok közé szorítani a hajvasaló használatát! Sokan naponta vasalják a tincseiket, pedig hetente két alkalom bőven elegendő!

Semmiképpen se vasaljuk a vizes, nedves hajat! A sercegő hang vasalás közben azt jelzi, hogy még nem száradt meg tökéletesen a haj. Ne vasaljuk közvetlen szárítás után se, mert ez is roncsolja a hajszálakat!

Olyan minőségi hajvasalóra van szüksége, ami nem roncsolja haját? Keresse nálunk!

Milyen egy jó hajsimító?

Milyen egy jó hajsimító?Az egyenes tincsek minden eddiginél népszerűbb hajviseletnek számítanak. Az egyenesre vasalt frizura ápoltabbnak, rendezettebbnek, elegánsabbnak hat. Ráadásul egy hajsimító eszközzel fényesebb, selymesebb hatást érhetünk el, és megszabadulhatunk a szöszös hajszálaktól is.

Igazán sokféle hajsimítót kínál a fodrászeszközök piaca, teljesítmény, ár, méret tekintetében válogathat, aki hajsimítót szeretne vásárolni, ám itt még nincs vége a készülékek közötti differenciálódásnak!

Létezik keratinos bevonattal tervezett hajsimító, ami táplálja és óvja a tincseket a forrósággal szemben. Van olyan, ami nagyon pontosan beállítható egy-egy kívánt hőmérsékletre, ami magától kikapcsol, ha a túlmelegedés veszélye fenyegeti, de ezzel még mindi nincsen vége a sornak!

Egy modern hajsimító már nemcsak formáz és simít, de gondoskodik arról is, hogy a haj hosszú távon ne szenvedje meg az állandó magas hőfokon történő hajvasalást. Egy jó hajvasaló gyorsan felmelegszik, de nem éget, gyors, hatékony és könnyű a használata. Ilyen hajsimítóra van szüksége?

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és vásároljon hajsimítót webshopunkból!

Hajformázóval a különleges alkalmakon Ön is különleges lehet!

Hajformázóval a különleges alkalmakon Ön is különleges lehet!Mindig ugyanúgy hordja a haját, sosem változtat a frizuráján? Egyszerűen kényelmes, egyszerűbb így, hiszen már ismeri, tudja mi áll jól, mégis megfordul a fejében néha, hogy milyen lenne kicsit másként hordani? Miért nem teszi?

Lehet, hogy még nem próbálta a megfelelő hajformázót a művelethez? Válasszon olyat, amivel a hajformázás élmény, nem pedig szenvedés és kudarcok sorozata! Hajhab, ami nem úgy formáz, ahogyan kellene? Hajzselé, ami csak ragad, de nem fixál? Hajtőemelő, amitől a frizura lapos marad? Hajlakk, ami már az első egy órában megadja magát, vagy hajkiegyenesítő, ami csak tessék-lássék működik?

Ne torpanjon meg a cél előtt, cserélje le régi hajformázóit olyan minőségi termékekre, amikben nem fog csalódni! Amikor szeretné, megváltoztathatja velük a frizuráját, méghozzá olyanra, amilyenre eltervezte!

Keresse webáruházunkat és vásároljon minőségi hajformázókat a mindennapokra, és különleges alkalmakra egyaránt! Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és bővebb tájékoztatást kaphat termékeinkről!

Kontyköltemények alapkelléke: a hajvasaló

Kontyköltemények alapkelléke: a hajvasaló A fodrászatban az egyik legszebb és legizgalmasabb feladat egy esküvői frizura elkészítése. A legtöbb nő ilyenkor mesés kontyot szeretne, és teljes mértékben a fodrászon múlik, hogy jól fogja-e érezni magát a bőrében az ő nagy napján. Egy szép konty elkészítése bizony művészet, amit nem tud akárki megcsinálni, és természetesen szükség van hozzá a megfelelő eszközökre, melyek közül nem hiányozhat a hajvasaló sem!

A hajvasalóval könnyedén elérhetjük a kívánt egyenességet, amelyből aztán már egyszerűbb dolgozni. Használatával nem okozhatnak gondot a rakoncátlan, göndör fürtök egy vendég esetében sem, szinte bármilyen hajból tökéletes esküvői konty készíthető. Természetesen óvatosan szabad használni, hogy semmiképp se roncsolja vagy károsítsa a hajat, azonban néhány egyszerű szabály betartásával nem kell ettől tartani.

Szeretne tökéletes esküvői kontyokat készíteni? Hajvasalót vagy más fodrászkelléket vásárolna? Tekintse meg termékeinket, és ha felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket bizalommal!