Facebook
Flickr
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.
Az Ön kosara üres!
Kategóriák
Vendégkönyv

Nincs üzenet

Kapcsolat

Hajszinezők

Hajszinezők

Változtassa meg hajszínét!

Mindannyian szeretnénk egészséges hajkoronát, ragyogó és életteli hajszínt. Általában a hölgyekre jellemző, hogy szeretnének változtatni eredeti hajszínükön. Vannak, akik csak fakónak és fénytelennek látják hajukat, ezért szeretnék élettelibbé varázsolni frizurájukat és vannak, akik az ősz hajszálakat igyekeznek elfedni ezzel a megoldással.

Akárhogyan is, a hajfestés hosszú évek óta jelen van a fodrászatban és manapság is nagy népszerűségnek örvend, a kérdés már csak az, hogy hajfestéket vagy hajszínezőt érdemes használni.

Tartósság szempontjából választhatunk ideiglenes hajszínezőket, féltartós és tartós színezőket, valamint tartós hajfestékeket:

  • Az ideiglenes hajszínezők csak az első hajmosásig tartanak, valójában csak élénkítik a hajszínt, felületesen színeznek, egy-egy alkalomra ideálisak.
  • A féltartós hajszínezők 5-10 mosásig bírják, fokozatosan kopnak, végül teljesen eltűnnek. A hajszínező azoknak ajánlatos, akik még fiatal éveikben járnak és kísérletezni szeretnének a színekkel.
  • A tartós hajfestékek jóval erősebb összetevőket tartalmaznak, az ősz hajszálakat is képesek teljesen elfedni. A festékek kevésbé fakulnak, a hajjal együtt lenőnek, azért kéthavonta érdemes újra festeni a hajat.

Ha Ön is szeretné megváltoztatni hajszínét, válasszon termékeink közül hajfestéket vagy hajszínezőt!