Facebook
Flickr
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.
Az Ön kosara üres!
Kategóriák
Vendégkönyv

Nincs üzenet

Kapcsolat

Hajfestékek

Színesítse megjelenését!

Valamennyi hölgy szeret bizonyos időközönként változtatni megjelenésén, mely jelentheti egy-egy új ruhadarab beszerzését, de akár komolyabb újítást is, mint például a frizura megváltoztatása. Ezek közül az apró trükkök közül a hajfestés az egyik legnépszerűbb megoldás, hiszen gyorsan és egyszerűen változtathatunk külsőnkön elképzeléseinknek megfelelően, ugyanakkor szinte teljesen megújulhat külsőnk.

A hajszín változtatása mindig érdekes kérdés, hiszen figyelembe kell venni a külső tulajdonságokat, illetve a személyiség is fontos szempont lehet a hajfestés során, mivel eltérő egyéniségekhez más-más színárnyalat passzol. A hajfestés legfontosabb tényezője maga a hajfesték, melynek minősége kétségkívül központi szerepet játszik a végeredményben. A tartósság és tökéletes fedés egyaránt lényeges kritérium a hajfestékkel szemben, melynek a neves márkák termékei maximálisan eleget tesznek.

Tekintse meg fodrászkellék webáruházunk gazdag kínálatát és válogasson igényeinek megfelelően minőségi hajfestékeink közül, valamint felmerülő kérdéseivel bátran keresse munkatársainkat!

 

A hajszínekről bővebben

HajfestésrőlMindannyian vágyunk arra időnként, hogy kicsit megújuljunk, felfedezzük a megjelenésünkben rejlő újdonságokat, mások legyünk. Ennek legegyszerűbb módja a hajszínezés vagy hajfestés. A tartós vagy átmeneti hajfesték segítségével bárkiből rövid idő alatt válhat titokzatos, barna, szende szőke, vibráló vörös vagy misztikus fekete. Már csak az a kérdés, hogyan döntsünk a legjobb megoldás mellett.

Az új hajszín kiválasztásában segíthet az arc és a szemöldök színének, típusának beazonosítása. Az árnyalatokkal való játék is csodás eredményekhez vezethet, és sokkal kevesebb negatív meglepetés érhet, mint egy kontrasztos színválasztásnál. Ha világos tónusú, szeplős az arcbőr, a túl sötét haj nagyon elütő, furcsa látványt eredményezhet. A vöröses arcszínhez és a hideg árnyalatú szemekhez jól passzol a hamuszín. A sötét vagy zöld szemekhez a túl világos haj mesterkéltnek hathat, előnyösebb döntés a barna valamely meleg árnyalata.

Ha megtalálta a legszerencsésebb árnyalatot már csak a hajfesték beszerzése van hátra. Fodrászcikk webáruházunkban minőségi hajfestékek közül válogathat!

 

Minőségi hajfestékek: színpompás megújulás!

Minőségi hajfestékek: színpompás megújulás!Természetes vágyunk, hogy időről-időre megújuljunk, változtassunk valamennyit a külsőnkön. Ezzel kifejezzük a személyiségünket, stílusunkat, ízlésünket is, de az is megesik, hogy pusztán jelezni szeretnénk, hogy új korszakba léptünk, valamit pedig magunk mögött hagytunk. Bizonyos külső jegyek megváltoztatásával egyedibbé, feltűnőbbé válhatunk az átlaghoz képest.

Mindezen célok megvalósításának egyik egyszerű eszköze a hajfestés. Ma már rengetegféle hajfesték található meg a piacon. Neves márkák kiváló minőségű hajfestékei, színezői, szőkítői közül válogathatnak azok, akik szeretnék egy kicsit feldobni, kiemelni vagy teljesen megváltoztatni az eredeti hajszínüket.

Hajfestékeink között olyan neves márkákkal találkozhat, mint a Loreal, Kallos vagy a Wella, melyek már bizonyították kiválóságukat! Válogasson webshopunk kínálatából, és biztosan megtalálja Ön is a tökéletes árnyalatot! Újuljon meg minőségi hajfestékek, hajfestéshez szükséges fodrászcikkek segítségével!

 

Fodrász hajfestékek: A tökéletes hajszín mindenkinek jár!

Fodrász hajfestékek: A tökéletes hajszín mindenkinek jár! Ha az emberek újítanának valamit megjelenésükön, első körben frizurájukat változtatják meg, melyhez hozzátartozik az új hajszín is! Ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, tapasztalt fodrász segítségére van szükség, hiszen a házilag kivitelezett hajfestés közel sem lesz annyira eredményes, ami nemcsak a szakember által alkalmazott technikának köszönhető, hanem a minőségi hajfestékeknek is.

Hajfestékeink rendkívül széles kínálatban állnak az ügyfelek rendelkezésére, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a fodrászoknak a maximalizmusra kell törekedniük szolgáltatásaik terén, amihez hozzátartozik az is, hogy széles palettával, és a hajat nem roncsoló, színvonalas készítményekkel várják a vendégeket!

Webáruházunk kínálatában a közismert fodrász hajfesték márkák mellett a kevésbé ismert, ugyanakkor minőségi termékeket is megtalálhatja, így lehetősége van többféle készítményt kipróbálni, ennek köszönhetően kitapasztalhatja, hogy Önnek és vendégeinek mely termékek ideálisak.

Fedezze fel fodrász hajfestékeink választékát, vásároljon kínálatunkból megbízható termékeket!