Facebook
Flickr
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.
Az Ön kosara üres!
Kategóriák
Vendégkönyv

Nincs üzenet

Kapcsolat

Steampod

Steampod

A Steampod a L'oreal Professionel első saját márkájú fodrászati eszköze, melyet a Rowenta Salon márkával közösen fejlesztett ki. Nyolc új szabadalommal védett eszköz a L'oreal Professionel első, kimagasló technológiájú gőzhajkiegyenesítő lapvasa. Különleges technológiája révén, mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és és csillogóvá varázsolja.

A L'Oréal Professionnel új innovációja, a STEAMPOD a gőz erejével építi be a vitaminokat a hajszálakba, így az új hajegyenesítési mód nemhogy nem roncsolja, de egyenesen táplálja és egészségessé varázsolja hajunkat! A szolgáltatásnak köszönhetően a haj puha tapintásúvá válik csillogó és fényes lesz. A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészséges vitalitását valamint könyebben kezelhetővé válik.

Az egészséges egyenes hajért

Az egészséges egyenes hajértGöndör vagy hullámos hajjal rendelkezik? Sokan ennek ellenére jobban szeretik, ha hajuk egyenes, ezért ilyenkor hajvasaláshoz fordulnak segítségül. A hajvasalás rendkívül károsítja a hajat, hiszen a több száz fokos kerámialapok a vasalás közben ártanak a hajszálaknak, ezzel előidézve a hajhullást és a hajtöredezést.

Azok számára, akik egyenes hajat szeretnének, de nem akarnak az előző hajkárosodásoktól szenvedni, ajánljuk webáruházunkon is megtalálható L’oreal steampodot. A L’oreal steampod nem sima hő által felmelegített kerámialapokkal egyenesíti a hajat, hanem gőz segítségével, és ezáltal egyben ápolja is hajszálainkat. Az egyenesítés során a gőz segít a vitaminoknak a beépülésben így ezzel is hozzájárul az egészséges hajszálakhoz. A L’oreal steampod mellé különleges szérumot és krémet is találhat nálunk, mely elősegíti a haj egyenesítését és egyben még nagyobb védelmet is biztosít hajszálainknak.

Hajegyenesítéshez használja a L’oreal steampodot, ha szeretné, hogy haja továbbra is egészséges maradjon! Webáruházunkban további termékeinket is megtekintheti!

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés:
Védő, simító szérum. Gőzre aktiválódó hatóanyagainak köszömhetően táplálja a hajszál károsodott és m..
3,450Ft
Nettó ár: 3,450Ft
0 véleményen alapján.
Steampod tápláló krém light 150ml.     ..
2,850Ft
Nettó ár: 2,850Ft
0 véleményen alapján.
Hajfeltöltő simító krém - közepesen vagy erősen érzékeny hajra. 150ml     ..
2,851Ft
Nettó ár: 2,245Ft
0 véleményen alapján.