Facebook
Flickr
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.
Az Ön kosara üres!
Kategóriák
Vendégkönyv

Nincs üzenet

Kapcsolat

Hajvasalók

Hajvasalók

Hajvasalók

 

 

Hajvasaló: Praktikus ajándék göndör hajúaknak

Hajvasaló: Praktikus ajándék göndör hajúaknakAki göndör hajú, folyamatosan arra törekedik, hogy a rakoncátlan tincsei ne keserítsék meg a mindennapjait, ugyanis sokszor igazán nem könnyű az ilyen típusú hajkoronát rendben tartani. Ha a családban vagy baráti körében van göndör hajú hölgy, számára ideális ajándék lehet a hajvasaló!

A hajvasalóknak köszönhetően a göndör haj teljesen rendben tartható, és könnyedén variálható a frizura. A manapság kapható készülékek speciális kialakításuknak köszönhetően nem roncsolják a hajszálakat, így nem kell amiatt aggódnia, hogy a megajándékozott hajának minősége romlik a készülék gyakori alkalmazásától!

A hajvasalók nem csupán egyszerű egyenesítésre szolgálnak, hanem különböző, látványos frizurák elkészítésére is alkalmasak, így nem véletlen, hogy a fodrászok is előszeretettel alkalmazzák munkájuk során.

Tekintse meg hajvasalóink széles kínálatát fodrászkellék webáruházunkban, vásároljon praktikus ajándékot karácsonyra, hiszen a változatos megjelenést minden hölgy szereti!

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés:
Kerámia bevonatú hajvasaló lapok Digitális LCD hőfokkijelző Igény szerint állí..
11,650Ft
Nettó ár: 11,650Ft
0 véleményen alapján.
Moser Cerastyle professzionális kerámilapos hajvasaló. Szalon és otthoni használatra egyaránt ajánlo..
11,990Ft
Nettó ár: 9,441Ft
0 véleményen alapján.