Facebook
Flickr
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.
Az Ön kosara üres!

Szállítási információk

A megrendeléseket a futárszolgálat segítségével munkanapokon, 24-48 órán belül teljesítjük raktárkészlettől függően. (A fodraszcikkek.com Webáruházban minimum rendelés értéke: bruttó 2000,-Ft, SZÁLLÍTÁSI DÍJ NÉLKÜL!)

A szállítási díj 1250,- Ft. 15000,-Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Amennyiben rendelését a kétszeri kézbesítés során sem veszi át, vagy fizeti ki, úgy további rendelését nem áll módunkban teljesíteni.
Ha munkanapon déli 12 óráig leadott rendelésében szereplő árucikk raktáron van, 1 munkanapon belül útnak indítjuk a csomagot, így legkésőbb 2 munkanapon belül megérkezik a kívánt címre.
A szállítást kizárólag munkanapokon 8-18 óra között kísérlik meg a szállítók, ezért kérjük olyan szállítási címet adjanak meg, ahol napközben áttudják venni a csomagot!
A szállítás az egész ország területére lehetséges Postai utánvétellel, így a szállítási határidőre, és a tartalom épségéért garanciát nem vállalunk!
Nem tekinthető hibának, megtérítendőnek a kívülálló okokból bekövetkező szállítási nehézségek (megváltozott hatósági engedélyek, internet üzemzavar, más jellegű üzemzavar, stb).

Áruátvétel után darabszám, vagy sérülés miatti reklamációt ill. csereigényt utólag elfogadni nem tudunk! Ezért kérjük ellenőrizzék átvételkor a csomag tartalmát!