Facebook
Flickr
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.
Az Ön kosara üres!

Álatlános szerződési feltételek

Szállítással, vásárlással, megrendeléssel kapcsolatos információk

Cégnév: Beauty Shop Hungary Kft.
Szolgáltató székhelye: 2030, Érd Jegyző utca 3.
Cégjegyzékszám: 13-09-135594
Cégbíróság: Fővárosi Bíróság
Szolgáltató elérhetősége:
email: info@fodraszcikkek.com, info@hajfestekek.com
telefon: 06-20-9737986, 06-20-2337002
Adószám: 12445673-2-13

Jogi nyilatkozat, adatkezelés

A megrendelés véglegesítésénél a szolgáltató a vásárló következő adatait rögzíti: A vásárló neve, lakcíme, elektronikus levelezési címe, elérhetőségi telefonszáma.
A szolgáltató, illetve a szállító ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja az ide vonatkozó törvények betartásával, azt harmadik személynek át nem adja. A szerződéskötés magyar nyelven történik! A vásárlás befejezésével hozzájárul, hogy emailt küldjünk Önnek a vásárlásról, illetve egyéb, nem reklám tartalmú üzenetet.


Személyes adatok módosítása:

A vásárló megadott személyes adatait a megrendelés teljesítéséig aktuálisak. Ha a megrendelés teljesítése előtt változtatna adatain, akkor az info@fodraszcikkek.com elektronikus levélcímen kérheti.

Megrendelése leadásával Ön vásárlási szerződést köt a fodraszcikkek.com/ hajfestekek.com webáruház üzemeltetőjével, melyben elfogadja vásárlási, szállítási és üzleti feltételeit!

Figyelem! Webáruházunkban szakmai hozzáértést igénylő árukat forgalmazunk, ezért felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét, hogy A SZAKSZERŰTLEN TERMÉKFELHASZNÁLÁSBÓL ADÓDÓ PROBLÉMÁKRA, AKÁR EGÉSZSÉGKÁROSODÁSRA FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK! Ha a termék használati útmutatója nem egyértelmű, keressen fel egy szakembert.

Általános tudnivalók:
A megrendelések feladása a fodraszcikkek.com webáruházában kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a www.fodraszcikkek.com/ www.hajfestekek.com webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni a félreértések elkerülése végett!
A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, a bruttó vételár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, mivel a beszerzés függvényében, áraink változhatnak!
A sikeres rendelés feltétele, a fizetés során hiánytalanul kitöltött űrlap.
A vásárlást követően a rendszerünk egy e-mailben jelzi Önnek, hogy a vásárlása sikeres volt, illetve, hogy milyen termékeket rendelt.
Webáruházunkban minimum rendelés értéke: bruttó 2000,-Ft, SZÁLLÍTÁSI DÍJ NÉLKÜL!
A megrendeléseket futárszolgálattal küldjük ki, kizárólag utánvéttel, az áru átvételekor  készpénzzel kell fizetni.

A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben való visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül kiszállítjuk.
A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. Pénteki munkanapokon déli 12 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon - hétfőn, 12 óra után leadott rendeléseket - keddi munkanapon kézbesíti a futárszolgálat.
Ha valamelyik megrendelt termék nincs raktáron, illetve a termék ára időközben módosult munkatársunk kapcsolatba lép Önnel további egyeztetések végett.
Miután befejezte rendelését, néhány percen belül kapni fog egy e-mailt a webáruházunktól, melyben ellenőrizheti a leadott rendelését, a rendelés módosításához küldjön egy válaszlevelet arra a címre, ahonnan a levél érkezett.
Ön megrendelése elküldése előtt pontosan látja a termékek után fizetendő összes költséget, tehát a megrendelése végösszege mindent tartalmaz, Önnek ezt az összeget kell majd csomagja átvételekor kifizetnie a futárnak.
A megrendelt termékek kiszállítási időpontjáról is fog tőlünk további emailt kapni, amint csomagját átadtuk a futárnak!
Ha esetleg nem kapna visszaigazolást 2 munkanapon belül, kérjük keressen minket telefonon, vagy e-mailben.
Amennyiben az áru a megrendelés leadásakor nincs raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép a megrendelővel, és egyezteti a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját.


Fontos tudnivalók:

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata megrendelés-másolat nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Az "Elérhetőség" menüpontban megtalálja a webáruház üzemeltetőjének elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára.


Árak:

Az üzletünkben és webáruházunkban a feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi árak.

Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk, mivel a beszerzés függvényében, áraink változhatnak!


Rendelési folyamat:

KÉRJÜK, HOGY PONTOS, VALÓS SZÁLLÍTÁSI CÍMET ADJON MEG!
Irányítószám, város, utca, házszám, lépcsőház, emelet, ajtó, napközben elérhető telefonszám.
Kérjük, tüntesse fel nevét a postaládáján és a kapucsengőjén!
Amennyiben a futár nem találta a megadott címen a címzettet, abban az esetben újabb időpontot egyeztet.

Amennyiben hiányos a regisztrációja, vagy eleve hamis adatokat közöl, (pl. hibás e-mailt, szállítási címet, vagy nem elérhető telefonszámot ad meg) a fodraszcikkek.com webáruház a szerződéstől minden visszajelzés nélkül visszaléphet, a hamis regisztrációt és rendelést azonnal törli!

Ha a kézbesítési címtől
különböző számlázási címet szeretne megadni akkor kérjük írja be a "megjegyzés" mezőbe.

Amennyiben azt az opciót választják, hogy üzletünkben szeretnék átvenni a megrendelt termékeket, úgy kérjük 7 napon belül fáradjanak be a csomagjukért, mert ezen időn felül nem áll módunkban tárolni a csomagokat és 7 napon túl az át nem vett rendeléseket töröljük!

Rendelést csak pontosan, részletesen (név, lakcím, telelefonszám, stb.) kitöltött regisztráció után fogadunk el!
Ha valamelyik terméket nem találja, akkor kérjük a "MEGJEGYZÉS" rovatba jelezzék!
A webáruházban található termékek nem feltétlenül vannak mindig raktáron, mivel gyorsan változik a raktárkészletünk és a választék.
Amennyiben Ön olyan terméket rendel, ami nincs raktáron rövid időn belül megkeressük Önt e-mailben, vagy telefonon és tájékoztatjuk a lehetséges alternatívákkal kapcsolatban.
Ilyenkor Ön dönti el, hogy vár a termékre, vagy elfogadja a munkatársunk által ajánlott helyettesítő cikket.
Természetesen arra is van lehetősége, hogy lemondja a rendelését, amennyiben ilyen döntést hoz.
Ez még nem jelenti a rendelés kötelező teljes elfogadását, mert a fodraszcikkek.com webáruház jogosult a részleges, késleltetett szállításra amennyiben egy áru nem áll a készleten rendelkezésre.
A felhasználó ezt minden előzetes megállapodás nélkül is köteles elfogadni!
Ajánlataink kötelezettség nélküliek, de az áru megrendelésével a vevő kötelező érvénnyel nyilatkozza, hogy az árut megvásárolja, így azt átveszi!


Tájékoztatási kötelezettség:

A vásárló köteles rendeléskor (regisztrációnál) valós adatokat megadni!
Bármely adat hiányos, vagy valótlan, akkor a rendelést töröljük!
Ha a vásárló adatai (neve, címe, e-mail címe, telefonszáma stb.) megváltoznak, köteles jelezni a
info@fodraszcikkek.com elektronikus levélcímen.
Ha a vásárló elmulasztja a tájékoztatást vagy eleve hamis adatokat közöl, (pl. hibás e-mailt szállítási címet, vagy nem elérhető telefonszámot ad meg) a fodraszcikkek.com webáruház a szerződéstől minden visszajelzés nélkül visszaléphet!


Szállítási feltételek:

A megrendeléseket a futárszolgálat segítségével munkanapokon, 24-48 órán belül teljesítjük raktárkészlettől függően. (A fodraszcikkek.com Webáruházban minimum rendelés értéke: bruttó 2000,-Ft, SZÁLLÍTÁSI DÍJ NÉLKÜL!)

Amennyiben rendelését a kétszeri kézbesítés során sem veszi át, vagy fizeti ki, úgy további rendelését nem áll módunkban teljesíteni.
Ha munkanapon déli 12 óráig leadott rendelésében szereplő árucikk raktáron van, 1 munkanapon belül útnak indítjuk a csomagot, így legkésőbb 2 munkanapon belül megérkezik a kívánt címre.
A szállítást kizárólag munkanapokon 8-18 óra között kísérlik meg a szállítók, ezért kérjük olyan szállítási címet adjanak meg, ahol napközben áttudják venni a csomagot!
A szállítás az egész ország területére lehetséges Postai utánvétellel, így a szállítási határidőre, és a tartalom épségéért garanciát nem vállalunk!
Nem tekinthető hibának, megtérítendőnek a kívülálló okokból bekövetkező szállítási nehézségek (megváltozott hatósági engedélyek, internet üzemzavar, más jellegű üzemzavar, stb).

Áruátvétel után darabszám, vagy sérülés miatti reklamációt ill. csereigényt utólag elfogadni nem tudunk! Ezért kérjük ellenőrizzék átvételkor a csomag tartalmát!


Fizetési feltételek:

Számláinkat szállításkor, az áru átvételekor mindig készpénzben kell fizetni! A rendelt termékek árát, a futár részére kell átadni. Ha az áru átvevője nem teljesíti azonnal a követelést, akkor a szállító nem köteles az árut átadni.
Ebben az esetben a fodraszcikkek.com webáruház tárgybéli felmerült költségeit (szállítás, csomagolás, stb.), mint kárigényt a megrendelő köteles megtéríteni!


Garancia, jótállás, szavatosság:

Reklamáció csak számla és garanciajegy ellenében lehetséges!
A garanciajegyen feltüntetettek mellett a mindenkori törvényi előírások érvényesek.
Más termékekkel való kombinálás, helytelen használat vagy tárolás garanciát kizáró körülmény.
Vevő nyilatkozik, hogy a termékek tulajdonságait, tárolási-, felhasználási- és biztonsági előírásait valamint azok garanciális feltételeit ismeri, és tudomásul veszi, tudja a garancia azon korlátozását, hogy az áruk cseréjére csak alaposan és ésszerűen megindokolt minőségi kifogás okán kerülhet sor a 2030 Érd Jegyző utca 3. szám alatti székhelyünkön.
A cserélendő terméknek érintetlennek, épnek, sérülésmentesnek és tisztának kell lennie!

Kozmetikai termékeket, műköröm alapanyagokat és hozzátartozó segédanyagokat higéniai előírás és szempont miatt nem áll módunkban visszavenni!

Műszaki készülékeket csak sérülésmentesen, tartozékaival együtt, hiánytalanul, eredeti dobozában tudunk visszavenni kézhezvételtől számított 8 napon belül.
Használatba vett készülékeket nem tudunk visszavenni! (A készülék egyszeri kipróbálása nem minősül rendszeres használatnak!)

A visszaküldés összes költségei minden esetben a Vevőt terhelik!

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a következő jogszabályok vonatkoznak:

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet,
49/2003. (VII.30.) GKM rendelet,
72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelet

Fontos!
Kérjük, a termék jótállási jegyét feltétlenül őrizze meg, ennek hiányában a szervizek nem vállalják a garanciális javítást!
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg:
Telefonon: 06-20-973-7986 (tulajdonos), 06-20-330-8966 (üzlet), vagy a info@fodraszcikkek.com címen.


Az elállás joga:

A Vevő megrendelése elküldésével szerződést köt velünk, amiben kötelezi magát a megrendelt
termék(ek) átvételére, az Eladót is ez a szerződés kötelezi a megrendelés teljesítésére.
A Vevő megrendelését töröltetheti, ezt minden esetben kizárólag telefonon vagy a info@fodraszcikkek.com címre küldött emailben fogadjuk el, melyet azonnal megteszünk, ha még nincs postázva a csomagja.
Kipostázott megrendelést már nem tudunk törölni! Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza.
Az elállási jog azonban nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé.
Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük, ha minden kritériumnak megfelel.
Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott címre vagy bankszámlaszámra.
FELHÍVJUK A FIGYELMÉT, HOGY UTÁNVÉTES LEVELET, CSOMAGOT NEM VESZÜNK ÁT!
A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
Valamint abban az esetben, ha a termék hibátlan és a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is.
Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.
Ebben az esetben a sérülést kizárólag a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja, a sérült terméket kérjük visszajuttatni.
Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
Az üzlethelyiségében személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog.

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.


Tulajdonra vonatkozó fenntartások:

Az általunk szállított összes árura vonatkozó tulajdonjogot mindaddig fenntartjuk, amíg a megrendelő (felhasználó) vagy az, aki az árut átveszi és az összes fizetési feltételeket nem teljesíti!

Adatainak védelme:

A fodraszcikkek.com/ hajfestekek.com fodrászati kellékek és fodrász alapanyagok webáruháza ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a fodraszcikkek.com/ hajfestekek.com fodrászati kellékek és fodrász alapanyagok webáruháza alvállalkozójaként működik. Ekkor azonban, az alvállalkozók a fodraszcikkek.com/ hajfestekek.com fodrászati kellékek és fodrász alapanyagok webáruháza által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
A fodraszcikkek.com/ hajfestekek.com fodrászati kellékek és fodrász alapanyagok webáruháza tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait is, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A fodraszcikkek.com/ hajfestekek.com fodrászati kellékek és fodrász alapanyagok webáruháza nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat a fodraszcikkek.com/ hajfestekek.com fodrászati kellékek és fodrász alapanyagok webáruháza weblapjára, valamint weblapjáról.
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el, a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény az irányadó.