Facebook
Flickr
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.
Az Ön kosara üres!

Adatvédelmi nyilatkozat

A megrendelés véglegesítésénél a szolgáltató a vásárló következő adatait rögzíti: A vásárló neve, lakcíme, elektronikus levelezési címe, elérhetőségi telefonszáma.
A szolgáltató, illetve a szállító ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja az ide vonatkozó törvények betartásával, azt harmadik személynek át nem adja. A szerződéskötés magyar nyelven történik! A vásárlás befejezésével hozzájárul, hogy emailt küldjünk Önnek a vásárlásról, illetve egyéb, nem reklám tartalmú üzenetet.


Személyes adatok módosítása:

A vásárló megadott személyes adatait a megrendelés teljesítéséig aktuálisak. Ha a megrendelés teljesítése előtt változtatna adatain, akkor az info@fodraszcikkek.com elektronikus levélcímen kérheti.

Megrendelése leadásával Ön vásárlási szerződést köt a fodraszcikkek.com/ hajfestekek.com webáruház üzemeltetőjével, melyben elfogadja vásárlási, szállítási és üzleti feltételeit!

Figyelem! Webáruházunkban szakmai hozzáértést igénylő árukat forgalmazunk, ezért felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét, hogy A SZAKSZERŰTLEN TERMÉKFELHASZNÁLÁSBÓL ADÓDÓ PROBLÉMÁKRA, AKÁR EGÉSZSÉGKÁROSODÁSRA FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK! Ha a termék használati útmutatója nem egyértelmű, keressen fel egy szakembert.

Általános tudnivalók:
A megrendelések feladása a fodraszcikkek.com webáruházában kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a www.fodraszcikkek.com/ www.hajfestekek.com webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni a félreértések elkerülése végett!
A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, a bruttó vételár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, mivel a beszerzés függvényében, áraink változhatnak!
A sikeres rendelés feltétele, a fizetés során hiánytalanul kitöltött űrlap.
A vásárlást követően a rendszerünk egy e-mailben jelzi Önnek, hogy a vásárlása sikeres volt, illetve, hogy milyen termékeket rendelt.
Webáruházunkban minimum rendelés értéke: bruttó 2000,-Ft, SZÁLLÍTÁSI DÍJ NÉLKÜL!
A megrendeléseket futárszolgálattal küldjük ki, kizárólag utánvéttel, az áru átvételekor  készpénzzel kell fizetni.

A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben való visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül kiszállítjuk.
A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. Pénteki munkanapokon déli 12 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon - hétfőn, 12 óra után leadott rendeléseket - keddi munkanapon kézbesíti a futárszolgálat.
Ha valamelyik megrendelt termék nincs raktáron, illetve a termék ára időközben módosult munkatársunk kapcsolatba lép Önnel további egyeztetések végett.
Miután befejezte rendelését, néhány percen belül kapni fog egy e-mailt a webáruházunktól, melyben ellenőrizheti a leadott rendelését, a rendelés módosításához küldjön egy válaszlevelet arra a címre, ahonnan a levél érkezett.
Ön megrendelése elküldése előtt pontosan látja a termékek után fizetendő összes költséget, tehát a megrendelése végösszege mindent tartalmaz, Önnek ezt az összeget kell majd csomagja átvételekor kifizetnie a futárnak.
A megrendelt termékek kiszállítási időpontjáról is fog tőlünk további emailt kapni, amint csomagját átadtuk a futárnak!
Ha esetleg nem kapna visszaigazolást 2 munkanapon belül, kérjük keressen minket telefonon, vagy e-mailben.
Amennyiben az áru a megrendelés leadásakor nincs raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép a megrendelővel, és egyezteti a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját.


Fontos tudnivalók:

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata megrendelés-másolat nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Az "Elérhetőség" menüpontban megtalálja a webáruház üzemeltetőjének elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára.


Árak:

Az üzletünkben és webáruházunkban a feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi árak.

Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk, mivel a beszerzés függvényében, áraink változhatnak!